Årets sidste kamp skulle spilles søndag d. 18. december kl. 9.00 i Grøndalen mod KBK 1940, som vi allerede har mødt på hjemmebane tilbage i september 2011. Man kan da godt undre sig over, hvorfor vi som de eneste hold skulle spille runde i 1. division øst. December måned er travl for os alle og desværre er det også sådan, at mange af vores spillere arbejder i weekender og december måned er langt fra en arbejdsfri måned. Både Stina, Lene C og Stevie skulle passe deres job, så holdet til denne kamp bestod af : Gitte, Lisa, Majbritt, “Olde”, Lone, Anja og Iben. Da der er flere på søndagens hold, som har knæproblemer, var det vigtigt at være 7 afsted.

Velankommet søndag morgen, var det helt befriende, at der var kommet nye Parkeringsregler, så vi nu kunne holde gratis ude foran bowlinghallen. Næste glædelige nyhed var en “julebudgettilpasset” kamppris (ikke kampgris) på 57.50 kr pr. spiller. (og ikke pr. kilo).

Kampen skulle spilles på de bagerste baner dvs. bane 17-20. på de øvrige baner var det vist “den frie række” der var igang. Dommer var der ingen af, men hvad vi er da også rutinerede og kunne vel nok finde ud af at varme op selv. Så det gjorde vi eller………så kom chokket! Totalt umulige tilløb, der var ingen muligheder for at glide. Så kan det nok være at julestemningen røg sig en tur. Frem med alt grejet, såler blev afprøvet, sål på hæl udskiftet, stålbørster, julesokken og så var det ellers gæt og grimasser og akavede stillinger og afleveringer og noget kunne tyde på, at det blev en lang kamp.

1. serie igang og kønt var det bestemt ikke, vi kunne så trøste os med, at KBK 1940 havde lige så mange problemer som os selv, og takket være en god afslutning i serien med flere sammenhængende strikes og Gitte som udførte ståbowling og havde succes med det og nåede 225 vandt vi serien temmelig stort med 1054 – 929.

2. serie er ganske rædselsfuld, vi spiller alle anspændt, da ingen af os kan spille vores spil, det er jo en kamp i kampen at skulle tænke på ikke at ødelægge knæ og ryg på sådan et tilløb. Derudover får vi (både os og KBK 1940) en henstilling fra dommeren, (som nu er dukket op ca. 45 min for sent) om ikke at råbe for højt. Klagen kommer fra spillere fra “den frie række”, som spiller på bane 16 og nedefter. Klagen kan vi jo ikke tage seriøst, når vi ender serien med sølle 924 kegler og KBK 1940 ender med 993, så kan enhver person med bare lidt bowlingforståelse/kendskab nok regne ud, at det må have været begrænset, hvor meget råberi det kan blive til. Ellers ville vi jo tangere som jubelidioter, hvilket langt fra var tilfældet.

Baneskift og vi bliver nu enige med vores modstandere om, at sætte lidt kulør på tilværelsen og da der egentlig var lidt langt imellem de gode slag og strikes, kunne vi jo lige så godt råbe på hinandens strikes og det gjorde vi og så kom der stemning, men stadig ikke noget med at råbe og skrige uartigt og være usportslige. Det blev absolut udført i en sober tone og nu står der altså ikke noget i bowlingreglerne om, at man ikke må “råbe”, hvilket dommeren også gav os ret i, så vi fortsatte ufortrødent med at råbe i kor, når der blev lavet strikes. Vi vinder 3. serie med 5 kegler, og det skyldes for en stor del, at KBK 1940 Misser en del 10. ruder og vi lukker alle vores.

4. serie er tæt frem til 5. rude hvor vi er helt lige, så trækker vi fra i 6 + 7 rude fordi vi får nogle sammenhængende strikes. Gitte kæmper bravt med smerter i knæet, og vi kan gudskelov trække os ud med en sejr i en ganske uskøn kamp, grundet et tilløb, der var helt umuligt at spille frit på. 75 misser taler vist for sig selv. 2 point på kontoen var det vigtigste og vi holder nu juleferie på 1. pladsen med 16 point. De første kampe i Januar bliver meget afgørende, da vi møder nogle af de andre tophold og dermed kan trække fra og øge føringen. Det har været meget svingende præstationer i sæsonen, der har også været ualmindeligt mange afbud, men arbejdet skal passes og derfor er det også super dejligt at kampen i kampen blev vundet.

Glædelig jul og godt nytår til alle, vi ses på banerne i januar 2012.

/Iben